Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Logo

Velkommen hjem

Har du vurdert å flytte hjem, eller trenger du noen argumenter for å overtale din bedre halvdel? Her er 5 gode grunner til å flytte hjem til Sørlandet og Justneshalvøya!


 

1: Boligmarkedet

-       Kristiansand har et raskt voksende boligmarked med en kvadratmeterpris som er halvparten av hva den er i Oslo! På Justneshalvøya finner du alt fra byggeklare tomter, rekkehus og leiligheter til ferdige eneboliger med panoramautsikt.

Sykkel

Sykkel

 

 2: Barn og oppvekst

-       Gode skoler med godt miljø, samt er bredt utvalg av fritidsaktiviteter som gir barn trygge rammer for en god oppvekst. Det er ikke for ingenting at Justneshalvøya er Barnas Bydel. Les mer om fritidsaktiviteter, baner og lekeplasser.

 

3: Natur

-       På Justneshalvøya har du umiddelbar nærhet til natur, med sjø på alle kanter. Flere strender og badeplasser, den skumle Trollstien og Drømmestien med praktfull utsikt. Tur- og joggeløyper om sommeren og skiløyper om vinteren i Jegers, minutter unna.

 

Sykkel

Sykkel

 

4: Jobb og utdanning

- Jobb og utdanning Kristiansand er i god vekst og det søkes etter flinke folk i samtlige bransjer.  Sjekk ledige stillinger på Karrierestart, NAV og Finn.no

UIA har et bredt utvalg av fag som gir gode muligheter for faglig påfyll. 

 

5: Kultur

Kulturtilbudet i Kristiansand er stort og bredt, det arrangeres bl a mer enn 40 festivaler gjennom året på Sørlandet. Både Europas største strandfest, PalmesusRavnedalen Live og Barnefilmfestivalen avholdes i Kristiansand, en sykkeltur hjemmefra for alle som bor på Justneshalvøya. Kilden har et variert program for alle aldersgrupper, og Dyreparken er en sikker vinner for hele familien gjennom hele året. Sjekk også ut Aquarama med bassenger og vannsklier.

Se oversikt over festivaler på Sørlandet her.

 

 

Sykkel

 

Velkommen til Justneshalvøya. Vi viser deg gjerne rundt og kikker på ledige tomter og boliger, og dersom du allerede har bestemt deg for å flytte hjem håper vi du tar kontakt. Vi har hjulpet mange med å ta turen hjem og vil bistå dere så godt vi kan.

For deg som har lyst til å bygge hus anbefaler vi serien "Vi på Justneshalvøya" hvor vi fulgte en familie gjennom prosessen fra tomtekjøp til ferdig bolig:)

 

Erik Erland

erik@kraggruppen.no

+47 994 13 500

Sjur Eftevaag

996 02 195

sjur@kraggruppen.no

 

 

  

Sykkel