Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
Logo

Morgendagens muligheter med Norges råeste fiberbredbånd.

Med 100 prosent fiber fra Altibox får du bredbåndet som tilfredsstiller fremtidens krav til båndbredde. Uslåelig kapasitet, stabilitet og hastighet på bredbåndet gir alle i nabolaget muligheten til å bruke nettet så mye de vil – uten at det forringer opplevelsen til andre.

ALTIFIBER

Altifiber er deres lokale leverandør av Altibox tjenester. Vi er nærmere 40 Altibox-partnere i Norge, som tilbyr fiberoptiske kommunikasjonsløsninger som interaktiv tv, lynraskt bredbånd og telefoni til over 450 000 kunder i Norge. Samtidig som vi vokser, viser uavhengig undersøkelse at Altibox har de mest tilfredse tv- og bredbåndskundene i landet. Ikke bare i år, men for 7. året på rad har vi bransjens mest fornøyde kunder. Vi får gode tilbakemeldinger på stabilitet, hastighet og service i den uavhengige bransjeundersøkelsen som EPSI gjennomfører hvert år.

FIBERTILKNYTTING

Tomtene på Justneshalvøya er allerede klargjort med rør tilrettelagt for fibertilknytting. For å sikre at nettet er på plass ved innflytting, anbefaler vi å registrere bestilling så snart som mulig. Da tilpasser vi installasjonen til deres innflyttingsdato.

Det er tilbys fri etableringspris for fibertilknytting ved bestilling av tjenester. Dette dekker installasjon av hjemmesentral (tilknytningspunktet). Dere sørger selv for nødvendig strømforsyning og forestår all innvendig kabling fra hjemmesentral til eget brukerutstyr. Hjemmesentralen har innebygd trådløs router. I større boliger anbefaler vi i tillegg Altibox Wifi Pluss, for å optimalisere det trådløse nettverket.

Les mer om kabling her eller her

Les mer om hvordan sikre optimal trådløs opplevelse i hjemmet her.

 

GRENSELØS UNDERHOLDNING.

Altibox handler om frihet. Frihet til at hele familien kan bestemme hva de vil gjøre på nettet, og hvordan – når som helst, hvor som helst.

Sjekk ut vår nyeste TV løsning her.

Hastigheter for et hvert behov, fra 40/40 Mbps til 1000/1000 Mbps

Velg hvilke tjenester som passer best for deg og dine.  Gunstige pakkeløsninger tilbys gjennom avtalen med KRAG Utvikling AS.

 

HAR DU SPØRSMÅL ELLER ØNSKER Å BESTILLE?

Send oss en e-post til kundeservice@altifiber.no eller ring oss 51 32 49 00

Vi håper du finner Altibox interessant, og at vi hører fra deg.